Peloton West oefende in Delfzijl

02-12-2012 | Nieuws uit de regio

Donderdagavond vond er een groots opgezette oefening plaats in Delfzijl. De beurt was aan peloton West om te oefen. In dit peloton zitten de brandweer korpsen van Marum, Baflo, Oldehove & Leek. In Delfzijl was de oude zeevaart school aan het Zwet plek van oefening. Ook was de COPI container uit Groningen aanwezig en een verbindingsvoertuig uit Haren voor ondersteuning van de communicatie.

De slachtoffers werden uitgebeeld door een groep Lotussen. In het pand zou een vechtparty tussen verschillende groeperingen zijn uitgebroken, waarbij ook slachtoffers zijn  gevallen door steekpartijen. De politie was op achter hand aanwezig om de raddraaiers op te pakken. In het pand was brand uitgebroken, hier door stond het gehele pand vol rook. Het werd op gedeeld in verschillende compartimenten waar de blusgroepen op werden ingezet.

Na de oefening werd er onder genot van een hapje en drankje in Appingedam met alle partijen de oefening na besproken. Het was een mooie leerzame avond / oefening. Welke uitgezet was door  O&O uit Groningen.

Foto`s zijn ingezonden door www.112marum.nl.

De fotografen zijn geweest: Olav Hansen & Sander Smit.


D3M/files/uploads/images/11.jpgD3M/files/uploads/images/1-2.jpgD3M/files/uploads/images/2-2.jpgD3M/files/uploads/images/4-2.jpgD3M/files/uploads/images/5-2.jpgD3M/files/uploads/images/7-1.jpgD3M/files/uploads/images/6-2.jpgD3M/files/uploads/images/10.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-019.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-030.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-105.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-104.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-071.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-039.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-043.jpgD3M/files/uploads/images/peloton-oefening-npc-028.jpg